Okategoriserade

Radio intervju i USA!

Jag har precis gjorde en trevlig och cool intervju för en radiostation i USA ”K Jag Radio”
Stort tack för det !!!

Då jag turnerat ganska mycket i USA så även i Las Vegas var det extra roligt att få frågan om en intervju där. Livet är ett stort äventyr med upp och nergångar glädje och tårar, dessa kontraster får oss förhoppningsvis att växa i själen.

Att sätta sig på ett flyg till ett fjärran land och möte folket och kulturen med sitt musicerande är bland det bästa som finns här i livet. Musiken är en nykel in till andra kulturers portar. Då jag spelar många olika musikstilar från 50 talets rock via 60 talets underbara hits from igenom 70,80, 90 talet fram till modern musik från i dag finns alltid möjligheter att bli inbjuden till olika forum.

Min nya skiva som kommer att släppas 2021 ” The World and Times ” är det just detta spektra på musik, från Polka, 60 talet, Visa  fram till i dag med modern funk / dance musik. Ett fyrverkeri av musik samlat på ett album.

Jiggy Jaguar Show
https://www.jiggyjaguar.com

KJAG Radio
https://www.kjagradio.com

Här är ett spår med några hårda grejer från mig och mina vänner:
Med hög volym gör vi ett försök att se vad som kommer att hända i framtiden när det gäller metallmusik:

X-WORLD / 5

Big Swede-Drums, Samples,Loops

Magnus Rosen-Bass

Andy LaRocque-gitarrer

Reeves Gabrels-gitarrer

Nils K. Rue-Vocals

 

Foto Gabriel Henningson.

Magnus.
www.magnusrosen.com
www.magnusrosen.nu