Okategoriserade

Dags att rekrytera

Är du en egen företagare, VD, personalansvarig, mellanchef eller liknande? Kanske går du i tankar just nu kring att nyanställa folk. Eller funderar du på om du ska anställa någon eller om du kanske ska befordra någon som redan finns på arbetsplatsen istället?

Då bör du kila över till MTRecruit och ta del av deras tankar kring rekrytering.

MTRecruit är en Göteborgsbaserad rekryteringsfirma med många års erfarenhet.

Firman MTRecruit startades av Martina Träen som har arbetat som rekryterare i över 15 år. Hon har också erfarenhet av att vara både försäljningschef och rekryteringschef hos bland annat Eniro.

Martina är specialiserad på HR-rekryteringar men kan såklart hjälpa dig med rekrytering inom andra områden också. Tydlig projektledning och hög kvalitet är Martinas ledord. Hon arbetar konsultativt och hela tiden nära kunden genom hela rekryteringen.

MTRecruit startades av Martina då hon hade en dröm och vision att få kunna erbjuda ett kvalitativt och engagerat stöd för människor rörande rekrytering och allting däromkring. Att arbeta med människor och deras drömmar är det bästa Martina vet!

Hos MTRecruit kan du få hjälp av fler än Martina då hon har lyckats expandera firman rejält. Det är flera anställda på firman och alla är väldigt duktiga på just rekrytering.

Men ibland är det kanske inte rekrytering man behöver mest hjälp med. Om du kanske redan har en påtänkt kandidat men känner dig lite tveksam så kan du kontakta Martina och hennes kollegor. De har nämligen även en tjänst som heter “second opinion” som kort sagt är en tjänst där de hjälper till att ge dig en second opinion. Det kan alltid kännas lite extra tryggt att ha någon att bolla med när man ska ta beslut. Oavsett om det är stora eller små beslut. Hör av dig redan idag och påbörja resan mot en ny kollega.

Bild på Martina Träen, från hemsidan