Okategoriserade

En inspirerande människa!!!

Har delat en mycket inspirerande människas budskap som heter
Björn Natthiko Lindeblad
 
 
Innan människan lärde sig att bruka jorden, fanns det dubbelt så många träd på Jorden som nu. Träden har aldrig behövt oss, vi har alltid behövt dom. Träd kan vara skapelsens mest generösa varelser. Dom ger så mycket till så många, och behöver själva bara jord, sol och vatten.
 
Nu behöver träden oss. Träden brinner upp, sågas ner, sköljs bort, försuras, förgiftas och dör i en aldrig tidigare skådad takt.
 
Det finns förstås tusen sätt att hjälpa träden. Ett av alla är att stödja Greenpeace. Dom har värnat världens träd i 52 år nu. Handlingskraftigt, högljutt, samvetsgrant och framgångsrikt. Just nu hjälper Greenpeace en sameby utanför Pajala att freda sin lav-rika urskog mot kal-avverkning.
 
Vill du hjälpa mig att hjälpa Greenpeace att hjälpa träden? Och luften och havet och naturen och djuren och oss såklart. Då får du gärna swisha en slant till 0761 84 72 19. På måndag klockan 12.00 på dagen skickar jag alla gåvor som kommit in vidare till Greenpeace.
 
Eftersom måndag är en speciell dag för mig, där siffran 6 är inbegripen, så tänkte jag vara orimligt optimistisk och hoppas på ett sexsiffrigt belopp som börjar med 6. Till exempel 610816 kronor är ju en väldigt rund och vacker siffra.😘 
 
Buddha föddes under ett träd, hade sitt uppvaknande under ett träd, och dog under ett träd. På bilden ser du Buddha under ett träd, på altaret sitter Ajahn Chah under ett träd, och i salen sitter en stjärnögd skogsmunk som älskat träd så länge han kan minnas.
 
Bland alla som bidrar, lottar jag ut 10 signerade ex av “Jag kan ha fel”. Du kan få den på svenska, tyska, holländska eller norska. Ännu en gåva från träden.
 
Så träd fram! Nu kör vi! Tre dygn för träden!
 
Gilla, hjärta, pinga och dela gärna så det dallrar i trädkronorna!
 
Ps: Tack Johan Bergstad för bilden!
 
Ds: Jag sätter bollen i rullning med en gåva på 10 000
Björns Facebook sida:
https://www.facebook.com/Natthiko
 
————————————————————–
 
 
Magnus Rosén
www.magnusrosen.com
www.culturemeetsindustry.com