Okategoriserade

Halloween

Sponsrat inlägg i samarbete med Vuxenkul.se

Nu är det snart halloween!

Nu är det snart dags att fira halloween. Det är kul att klä ut sig brukar både vuxna och barn tycka, och ännu roligare vore det att få gå på en riktigt stor halloweenfest och verkligen satsta på klädsel och masker man kan använda.

Det finns verkligen massor av roliga saker att använda sig av !

Om man inte får gå på fest så får man göra en egen fest hemma. Du hittar billiga vuxenleksaker på vuxenkul. Maskerkläder och massor av andra roliga saker finns där. Allt går att shoppa på nätet och bor du i Göteborg så finns det tre butiker som du kan besöka.

Det är ganska nytt att fira Halloween i Sverige, men det är en rolig tradition. Bus eller godis är det inte så många som gör här ännu, men det kommer nog hit tillslut det också. Pumpor har blivit poppis att göra och det är så trevligt att se hur pumporna lyser på gårdarna.

Hösten blir mysigare med mycket tända ljus överallt. Innan vi firade halloween så kom ljusen inte upp förren på första advent. Det är trevligt att vi får lite ljus i mörkret innan december. Dessutom finns det mycket att köpa till halloween nu. Lyktor, läskiga ögon att ha i fönstret. Hela ljusspel för den som verkligen tycker att halloween är kul! Ett skelett och en kokande gryta är också saker som passar in den här helgen. Har man ett stort hus och en trädgård är möjligheterna att få ett riktigt läskigt intryck enorma!

Vill du ha lite höstmys med din käresta så tänd lite ljus och ät en god middag. Vill ni efter middagen övergå till mera vuxenmys så finns det många olika sexleksaker som är kul och spännande för par. Vill ni inspiration så finns vuxenkuls blogg att läsa.