Skaffa en extra bostad

Ibland kan det vara bra med en extra bostad

 

När man åker runt hela Sverige kan det vara dyrt att ta sig in på olika hotell. Är du en person som verkligen måste turnera från stad till stad kan det vara bra att i vissa städer ha en övernattningsbostad. Då kan du och ditt band stanna över utan att det ska kosta mer än själva hyran ni betalar tillsammans varje månad.

Här kan en mäklare med hjälp av rätt mäklararvode hjälpa er att hitta en bostad i varje stad ni vistas som mest i. Ni behöver inte en bostad i varje stad utan i de städer ni befinner er ofta. Då kan det också räcka med en etta om ni är 4 personer. Då får ni också stå ut att sova tillsammans de dagar ni reser. Så länge ni har bad, kök och allt det nödvändiga så behöver ni inte flera rum. För varje rum kostar tusen spänn extra och det ska man inte behöva betala när man reser så ofta och spelar musik. Man ska vara så sparsam man kan för det börjar komma jobbiga tider då allt blir bara dyrare och dyrare för varje dag som går. Lönerna ändras inte utan priserna ändras bara vilket inte blir så kul för alla människor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *