Okategoriserade

Stort tack!!!!

En underbar publik

Jag är så glad för att det även finns en fortsättning 🤠 på musikens äventyr med flera grymt bra musiker och artister.
Bl.a Tony Martin fd Black Sabbath med albumet Thorns som jag hoppas skall bli turnéer med 2023. När vi lirade i England fanns Geoffrey James Nicholls på keyboard från Black Sabbath med oss. Danny Needham trummor från Venom och Dario Mollo på gitarr som lirat med bl.a Glenn Huges, samt Magnus Rosén på bas.
Så även med Shadowside, M.R.B med ny release på nya albumet inom kort. Autumn’s Child ( ny platta på G ) Så visst bubblar det lite musik i krokarna 😉 Även musikuppträdanden på vissa sofistikerade tillställningar där det har varit eller kommer att bli: Kungligheter, Presidenter, politiker, FN 🇺🇳 ledamöter, riddarordrar, Rotary, Operahus, Konserthus, företagsledare, Slott, Herrgårdar o.s.v Ända till Farvellor, Getton och ytterområdena i samhället samt allt där emellan.
❤️🤘 Men framförallt den fina rock publiken!!! ❤️🤘
Saker är på G och saker har varit på G som verkställts.
Detta bugar jag för med stor tacksamhet!❤️🙏
Love Peace Understanding
Magnus