Okategoriserade

Balans

Balansen är där klokheten och visdomen är som störts!

Klaverstegen har gjort paradiset till vad det är idag.

Nu är det dax att ta tillbaka moderjord med sunt förnuft till ett ställe där vi alla vill vara!!! 

Låt tiden vara inne där man sätter stopp för det destruktiva som skapats när dom mörka själarna får möjlighet att ta för mycket plats.

Det som skiljer oss väsentligt åt i vår värld är inte hudfärger, kulturer eller religoner utan det är just färgen på våra själar, det goda och det onda.

Att förebygga problemen i samhället istället för att bygga murar. Tänker bl.a på Berlinmuren som föll 1989 med jubel för friheten.

Människan i stort är en snäll varelse som inte måste antas vara ond och fängslas i ett nytt växande kontrollsamhälle som just ” fängslar  ” och styr alla vackra underbara former av liv.

Ett rättfärdigande av en situation som man skapat med ett krakelerande resultat där just utanförskap skapats, som sedan används för att  rättfärdigar isoleringen av varje enskild individ.

Ljuset och kärleken kan endast existera i det fria medans mörkret  och maktfullkomligheten vill isolera.

Att skilja på rätt och fel görs bl.a genom att ifrågasatta och belysa situationer och informationer utifrån olika perspektiv.

Det ger balans.

Sanningen tål att ifrågasättas men det gör inte lögnen.

Information som är enkelriktad blir ett försök till styrande över andra människor då man isolerar frågan utan att ge plats för ifrågasättandet.

Detta är inte en balans.

Dax att öppna dom vackra ögonen som vi fått för att se och just skapa balans och vänskap mellan människan djuren och naturen i en fri värld.

Foto artphotosweden.se Bengt Persson. 

 

Magnus

Love Peace Understanding

Remember: Questions gives knowledge