Okategoriserade

Nytt Album F.d Black Sabbath sångaren

TONY MARTIN: NEW ALBUM!
BATTLEGOD PRODUCTIONS
7 h ·
Från: Legacy-The Voice From The Dark Side
Tyskland.
Tony Martin skyltar med BATTLEGOD PRODUCTIONS
F.d. Black Sabbath-sångaren TONY MARTIN har skrivit under med Australiensiska Battlegod-etiketten där han släpper sitt soloalbum ” Thorns ” som snart kommer ut.
Martin sjöng från 1987 till 1991 och igen från 1993 till 1996 på Black Sabbath. För ” Thorns ” gäster, Danny Needham (Venom), Magnus Rosen (HammerFall),
Scott McClellan (även medlåtskrivande) och Greg Smith (live på Alice Cooper, Rainbow, Blue Öyster Cult).
Battlegod-chefen Peter Kotevski är glad över att ha skrivit på ” en av de bästa metallsångarna någonsin ” med TONY MARTIN, som skulle vara ” lyriskt lysande och musikaliskt fantastisk, bara En sann tungmetall legend.
Tony Martin
Tony selbst kommentiert: ′′ Detta nya album är nog det mest ′′ Tony Martin ′′ som Tony martin album någonsin har låtit!! Det har flera överraskningar som kommer att lyfta folks ögonbryn är jag säker på. Stor men inte helt baserad kring Scott McClellan riff, ny på världscenen han har visat sig vara en värdig partner in crime för denna release… Jag kunde göra några bra låtar av riffen han kom på som är väldigt lika i skrivande bemärkelse som det som jag upplevde med Tony Iommi. Olika ljud och stil men den riffande talang som någon som Scott har är väldigt cool.
Det är mångfaldigt, melodiskt, kraftfullt, tankeväckande och av en standard hög som jag någonsin jobbat med. Jag tror att det fortfarande finns historier att berätta, låtar som fortfarande ska sjungas och med detta album känner jag att det har uppnått allt jag kunnat önska mig. Tacksam till de människor som har gett sina extra talanger i framträdanden på denna inspelning, det har varit en utmaning i COVID-låsning, att få allas föreställningar från hela världen, men på ett annat sätt var det ett perfekt tillfälle att få det gjort.”
Foto: Rob Billingham