Okategoriserade

Nästa månad är det jul!

Sponsrat annonsinlägg

Om ca 6 veckor är det dags för julafton! Inte alls lång tid kvar nu till många barns förtjusning.

Hur är det, är du en julmänniska? En sån som gladeligen plockar fram ditt pynt så fort alla helgona är över eller håller du dig till traditioner? Adventsgran till advent, julgranen pyntas på dan före dopparedan medan skinkan griljeras.

Det finns så många sätt att göra det på idag, alla gör vi det vi föredrar. Förhoppningsvis får du fira din jul så som du önskar, eller i alla fall så nära din önskan som möjligt.

Det blir annorlunda i år i och med covid 19. Många är vi som inte vet om vi kommer få fira tillsammans med våra nära och kära eller inte.

Butiker och gallerior går på knäna då e-handeln (såklart) har exploderat under 2020. Många butiker hade nog hoppats på julhandeln och att den skulle rädda situationen men det ser mörkt ut för det.

Dock kan man ändå pynta i sina butiker. En smart sak är ju att korta ner sina öppettider och ha e-handel om ens sortiment tillåter. Då är det ändå trevligt att julpynta sina skyltfönster ordentligt.

Hos Gillgren dekor hittar du mängder av fina produkter till juldekoren. Allt i från små guldiga rosetter för några kronor, till färdigpyntade julgranar med olika teman och sen även  alver och tomtenissar i olika utföranden.

Om man tänker sig en riktigt amerikansk galleria på film så kan man hitta det mesta av dekoren därifrån hos Gillgren. Men det finns också saker som passar för en traditionell svensk jul. Allt handlar om volymen av inköp. Så gå in på hemsidan redan idag och beställ produkterna som du behöver för att se till att ditt skyltfönster, din butik eller din galleria ser riktigt inbjudande och härlig ut inför jul. Om det är något vi alla behöver nu så är det en riktigt god jul.