Okategoriserade

Landsbygden är livskvalitet!

Ett frisk och sunt samhälle skulle belysa kvaliteten att bo på landet, göra landsbygden attraktiv och levande för människor i vacker miljö med djur och natur. Stimulera små företagarna genom realistiska förutsättningar.

En modern infrastruktur med snabbtågsförbindelser mellan orterna, kanske riktigt snabba förbindelser med magnetspår 5 meter upp i luften, så marker, ängar och djur-stigar inte blir blockerade.

Frisk luft i en avstressad miljö.

( Mammon och hans följe önskar storstäder och en avbefolkad landsbygd! )

Städer där små lägenheter kostar miljontals kronor, dyra p platser, dyr kollektivtrafik, dyra trängselskatter, jag dyrt överhuvudtaget, städer som tömmer plånböckerna på folket!  Lägg där till miljön som samhället säger är en stor anledning till  höga miljöskatter som tas ut från befolkningen som inte ens är öronmärkta till en bättre miljö. 

Att öppna dörren på morgonen och höra fågelkvitter med nybakat syre är livskvalitet för kropp och själ.

En avstressad miljö där människan kan må bra med harmoni i sinnena är en ljus och sund framtid.

Att prioritera är många gånger svårt speciellt när man är i ekorrhjulet, men att bromsa upp och se vad som önskas av livet kan bli en överraskning när man ser att det kan finns möjligheter som man inte hunnit reflektera p.g.a hastigheten i sitt liv.

När kropp och själ infinner Harmoni kan dagens hetsjakt efter mer pengar och materiel tas bort från axlarna och ge plats för njutning och reflektion med livets verkliga mening.

Nu är det dax att hälsa våren välkommen.

Magnus Rosén