Okategoriserade

Det finns billiga kontorshotell i Stockholm

Sponsrat inlägg i samarbete med Kontorshotell Stockholm

I dag är vi många som har jobbat hemifrån väldigt länge. För dom flesta har det fungerat jättebra, men det är många som saknar det sociala. Vi har haft kontakt via telefon eller länkar via datorn, men att kunna prata och se andra människor under en dag gör att vi mår psykiskt bättre. Men var kan du göra det ?

Om du har ett mindre företag eller rent av är själv kan det vara för dyrt att hyra en lokal. Det är ju inte bara en lokalkostnad utan allt annat runt omkring som du måste tänka på. Men det finns andra lösningar som är billigare.

Kontorshotell

Bor du i Stockholm finns det ett billigt kontorshotell där du kan sitta och jobba. Kontorshotell Stockholm ligger på Industrivägen på Hagalunds industriområde och är bara några minuter utanför innerstaden.

Om du åker kommunalt kan du ta dig till kontoret med buss med SL. Men det finns också eldrivna bussar som går från Odenplan och Sant Eriksplan som är gratis.

Kontorshotell

Vad ingår

Här får du tillgång till både rum i den storlek du behöver plus andra gemensamma utrymmen. I köket kan du både värma och äta din lunch och det finns kaffe och frukt varje dag. Och behöver du ett större rum för möten finns det två större konferensrum och fyra mindre som du kan boka.

Behöver du skriva ut något eller kopiera viktiga papper finns skrivare där du betalar för utskrifterna du gör. Så att koppla in din dator och jobba är inget problem då du har tillgång till allt. Du behöver inte heller använda din egna internet då det finns på kontoret. Kontoret har också städning och larm med övervakning.

Du kan alltid börja med ett mindre rum och det finns olika storlekar efter ditt behov. Rummen är från 5-9 kvm upp till 20-62 kvm.