Okategoriserade

Ladda telefonen

Sponsrat inlägg i samarbete med Fyndiq

Varför tappar man alltid bort laddare?

Hur kommer det sig att man alltid har för få laddare? Det är lätt att tappa bort sin laddare eller glömma den på tåget eller fiket.

Jag har kommit på en bra idé för att slippa problemet med laddare. Man har en laddare på alla platser där man vistas mycket. En vid sängen så att man kan ladda telefonen på natten och så att man kan ha sin telefon som en väckarklocka.

En laddare på jobbet så att man kan ladda sin telefon under dagen om det skulle behövas. Den ska alltid vara kvar på jobbet så att den inte försvinner.

En i bilen såklart. Om man kör mycket bil och pratar i telefonen när man kör så är detta ett måste!

Givetvis en laddare i väskan så att man kan ladda på tåget, fiket eller hemma hos en kompis. Laddaren i väskan är den som kan försvinna. Man kan glömma den när man är hos sin vän eller på cafét. Det gör inte så mycket för man har ju ändå laddare på de viktiga ställena och de laddarna är ju alltid kvar där. Smart va?!

Numera behöver man ju laddare till många utav sina elektronikprylar. Till telefonen, plattan, datorn, hörlurar och klocka. Jag laddar alltid mina hörlurar, klocka och telefon på natten. Hörlurarna och klockan tar aldrig slut på batteri under dagen så det är inte något jag behöver ha med mig under dagen. Telefonen däremot kan beöva lite hjälp under dagen och det har jag nu löst genom att ha en laddare på alla ställen där jag vistas mycket.

https://fyndiq.se/mobil-surfplattor/laddare/laddare-apple/ hittar ni massor av laddare till bra priser så att ni själva kan göra ett lika smart laddningssystem som jag har. In och shoppa på en gång!