Okategoriserade

Berömd men inte rik, kan det stämma?

Att vara känd betyder inte automatiskt att man är rik.

Många kända namn tjänar långt under medelinkomsten.
Finns två systrar som är kända som tjänade förra året bara 36 200 kronor i var. De är från Sverige och kanske är det arbetslösa i dag.

Är man arbetslös så kan man prova ansöka om ett SMS lån för att komma på fötter igen om man får avslag på något annat. Sedan kan man söka vidare och få ersättning på annat håll.

När jag och syrran var som störst på 80- och 90-talet drog vi in mycket pengar. Nu får man leva på de pengarna, säger en av systrarna i en intervju.
Just nu är en av systrarna hemma med sina barn och hennes kille som är känd elitidrottare drar in pengarna, men hon tänker sig en comeback i framtiden. (som 80-åring i ett dansband eller?)
Jag håller på att skriva och producera musik ( ja ja ge upp i stället människa) och sedan blir det nog turné. Men jag är medveten om att det inte går att tjäna pengar på samma sätt som förr, säger hon.

Vad kan detta bero på? Kanske pga av att hon har kvar sin 80-tals frisyr? Det finns alltid en orsak till varför det inte går lika bra för andra. Varför tror du att vissa lyckas bättre? Vissa fortsätter att vara rika även om de bara har gjort en låt och vissa blir kända ett tag och sedan försvinner de och kanske dessutom blir arbetslösa. Dessa människor skulle verkligen behöva ett lån för att kunna marknadsföra sig och då kunna tjäna mer pengar på sina varumärken.

Jag har ett svar på detta nämligen money, money, money utan dem kan du inte göra PR för dig, en bra demo you name it. Det gäller att satsa för att vinna och i all företagsverksamhet måste du ha startmedel ju mer du satsar desto mer får du tillbaka.

Tjänar du inte pengar som artist då får du börja studera i stället. Läs nedan om Kurslitteratur på universitet mm.

Det finns inget som är så dyrt som kurslitteratur på olika univeristetsnivå. Jag minns för länge sedan när jag läste systemvetenskap på Uppsala universitet.

Det jag främst minns från min universitetsutbildning på Uppsala universitet var att våra böcker kostade skjortan. När det gäller datakunskap, programmering och systemvetenskap så uppdateras böckerna hela tiden då programmeringsspråket går framåt hela tiden.

Det är dyrt med böcker och vissa av dem kan du låna på biblioteket. När jag läste ekonomi så hade man samma böcker under flera terminer dvs de uppdaterades inte i samma hastighet.

Söker du just nu kursböcker och vill känna dig trygg när du handlar dem så kan jag rekommendera Student apan. På Student apan kan du även få hjälp med recensioner av olika böcker och på detta sätt tjäna massor av pengar på sidan om av dina studier.

Tusentals elever söker sig till Studentapans hemsida och både säljer sina böcker och köper begagnade böcker. Detta är även bra för miljön då man inte behöver slänga böcker man är färdig med eller bara låta dem samla damm i ett hörn.

Spara tusentals kronor

Läs även denna guide om hur du spar tusentalskronor med 4 enkla steg. Det handlar om fackförbund för just studenter så att de inte bli ruinerade under sin skoltid. Ingen vill bli av med mer pengar för man vill kunna äta god mat också medans man studerar. Studera 8 timmar per dag i 5 dagar och vila på helgerna. Om du inte vilar på helgerna så kommer du bara gå in i väggen. Ingen människa vill gå in i väggen medans de studerar för man vill orka med mer. Tex att umgås med vänner och gå på bio också när man har tid.

Studielånet är ganska lågt om ni inte redan kommer från en rik familj. Ni vet ju att pengar aldrig räcker till under studietiden och hur jobbigt det är att hitta böcker. På denna sida slipper du folk som mailar dig om böcker du vill sälja som sedan drar sig ur köpet. Du måste fundera lite kring hur du kan leva bättre och billigare. Här kan ingen dra sig ur när de väl har bestämt sig. De som hör av sig har redan bestämt sig och genom sidan betalas allt på ett mycket säkert och tryggt sätt.

Tänk på att skaffa en bostad också när du pluggar och dela inte lägenheten med folk som skriker eller festar. Helst ska du dela rum med tysta människor som inte är så sociala så att du kan plugga i fred. Att plugga är känsligt för man vill också bli duktig på det man gör så att en vänner ska bli glada och uppskatta en.

Läs också mycket böcker så att du har förmåga att koppla av på dagarna så att du slipper stress i onödan. Detta inlägg ska hjälpa dig att stressa av när du läser detta.