Okategoriserade

Vi är vackra människor

Det goda och det onda / Ljuset och Mörkret
Och där emellan är vi och våra val i livet som för oss åt det ena eller det andra hållet.
 
Vi alla är bröder och systrar människor emellan på den här planeten.
Friska eller sjuka, goda eller outvecklade.
Att odla vänskap, nyfikenhet och kunskap med moral och etik borde vara möjlig i ett civiliserat samhälle kan man tycka.
Med andra ord en god och sund värld att leva i.
 
Men då måste man se upp med mörkrets makter.
 
Låt aldrig den mörk makten som gärna klär sig i vitt med falska profetior locka in dig att döma vänner, nära och kära samt dom du inte känner!
 
Att vi människor respekterar våra olikheter ger oss trygghet och håller demokratin vid liv i ljuset!
En ram av dom mänskliga rättigheterna som är så viktigt kan bara krossas av människors rädsla i tron att det är det goda som råder i mörkrets maktövertagande.
 
Om vi inte ifrågasätter så får vi inga svar, ingen förståelse och ingen kunskap!!! Där tappar vi också färdriktningen i samhället då vi inte vet vart vi är på väg.
 
Att ifrågasätta är friskt och skapar möjligheten till ett tryckt samhälle som ger en grund till en sund utveckling.
 
Där kan man belysa och sätta ljus på dom goda vägarna samt sätta ljus på dom mörka villovägarna som gömmer sig i skuggorna.
Dessa mörkrets krafter kan människans historia bekräfta gång på gång, där den djävulsk ondskan som backats upp av vanliga människor som inte ifrågasatt handlandet.
Ex Häxbränning, Spika folk på kors, krig som i stort sätt bara oskyldiga drabbas i, fördömanden, uthängningar av människor o.s.v, medans mörkrets krafter får näring.
 
Utan den lilla människan kan inte ondskan bruka sin makten! Glädjande nog så spelar den lilla människan större roll än vad den själv tror, om den tar sitt ansvar och alltid ifrågasätter sina egna val och maktens förfaranden.
 
Det finns mycket ledsamt nog mycket mer mörker än Josef Stalin och Hitler i människans historia. Men dessa 2 män är ett exempel på människans dårskap av samma skrot och korn som tjänade mörkrets makter med förödande död och förstörelse.
 
Där började man med att splittra och planterade hat mellan vanliga människor, dela in dom i olika grupper som sedan ger sig på varandra. Är det något vi känner igen, kan man ju fråga sig?
 
Kom ihåg att idag är morgondagens historia, så var vaksam så vi inte upprepar historiens djävulskap där vi glömmer att ifrågasätta och istället låta rädslan och munkaveln styra med pekpinnar och fördömanden!
 
Att döma andra utan att ha ifrågasatt sitt eget vetande säger bara om den som dömer och inget om den som blir utsatt för att dömdas.
 
Att hata andra bröder och systrar utan att ha ifrågasatt myntets båda sidor blottar endast dessa människors okunskap och självupptagenhet.
 
Ondskan i sig själv kanske inte förstår bättre än att förstöra allt gott och sedan även sig själv som ett svart hål i universum.
En naturlag utan den gudomliga visdom och klokhet som går att nå som människa.
Där med finns hoppet för livet om vi vaknar upp sent om sidor och tar denna möjlighet att tända ljusets låga inom oss, därmed att börja ifrågasätta för att hitta vägen som leder till upplysning.
 
Tänk med kärlek, ljus och harmoni så blir kontrasten lite tydligare mellan mörkt och ljus som samtidigt kan lysa upp en god och frisk väg mot framtiden.
 
Älska och försök att älska ännu mer ( Det är att vässa ljusets gnistrande svärd ) stället för att odla hatets giftiga och illaluktande frukter.
 
www.magnusrosen.com
www.culturemeetsindustry.com