Okategoriserade

Gitarren – instrumentet som aldrig går ur mode

Skaffa gitarr

Är du sugen på att skaffa en ny eller kanske din första gitarr? Hos Danguitar.se hittar du ett stort urval av gitarrer. Dan Guitar har 20 års erfarenhet av gitarrer och näthandel. Deras personal består endast av musiker så om du behöver hjälp och vägledning i valet av gitarr, då har du hittat rätt plats. 

 

Dan Guitar startade med att endast sälja gitarrer och tillbehör men numera säljer företaget också andra instrument och även ljus och ljudanläggningar. Trots detta är urvalet av gitarrer stort och genomtänkt. Dan Guitar erbjuder gitarrer i en mängd olika modeller och varianter av många tillverkare, både kända märken och marknadens nyaste och mest innovativa företag. 

 

Dan Guitar har gitarrer för nybörjare, barn som vuxen men även riktiga proffs kan hitta vad de söker här. Är du vänsterhänt är inte heller detta ett problem, berätta om ditt önskemål för personalen för att få dina drömmar uppfyllda. 

 

Urval av gitarrer 

Söker du efter en spansk gitarr? En klassisk gitarr brukar även kallas spansk gitarr, akustisk gitarr eller en gitarr med nylonsträngad gitarr. Kärt barn har många namn sägs det! Den klassiska akustiska gitarren är utmärkt för nybörjare. Strängarna är mjuka och de är lätta att spela på. Kika även på utbudet av tillbehör, ett plektrum är inte fel att ha i början!  Inom denna kategori kan du hitta också akustiska gitarrer med inbyggd pickup, för barn och för vänsterhänta. 

 

Föga förvånande har Dan Guitar ett stort urval av häftiga elgitarrer. De mest populära elgitarrerna i webbshoppen kommer från märken som Fender eller Beaton. Om du vill satsa på en riktigt tjusig elgitarr kan du ta en titt på till exempel utbudet av Gibson eller Yamaha. Dessutom finns det många olika typer av elgitarrer att välja mellan eller vad sägs om en 7-strängad elgitarr eller ett färdigt paket med elgitarr,  förstärkare och pedaler. 

 

För dig som spelar mest pop eller rock kanske en cool westerngitarr skulle vara det ultimata valet? En westerngitarr skiljer sig från en spansk gitarr med dina stålsträngar. Ljudet som uppstår när du spelar en akustisk gitarr med stålsträngar är både mäktigt och stort. Även utbudet av olika westerngitarrer är mäktigt hos Dan Guitar. 

 

Dan Guitar erbjuder även ett stort antal tillbehör till alla gitarrer. En omskött gitarr är en livslång partner. Tillsammans kan du och din gitarr skapa minnen för livet. Tveka inte att ta kontakt med den hjälpsamma och kunniga personalen på Dan Guitar vid frågor eller funderingar. Låt oss spela!