Okategoriserade

Show some Love

Jag medverkar i ett Afrikanskt musik projekt

där vi ställer oss upp tillsammans med 23 artister från 23 nationer där vi med kärlek, musik och ljus protesterar emot alla vapen nationer som är involverade i kriget i Ukraina.
Fred skapas inte med vapen!!!!!!
Har vi inte förstått det än efter alla krig på vår moder Jord.
Det skapar endast död, förstörelse, miljökatastrofer i stor skala och vi som pratar om trygghet, miljö och växthus effekten moral och etik o.s.v!

Dom ända vinnarna med enorma vinster är krigsindustrin och vissa multinationella företag i vissa länder och deras aktie ägare!!!
Dom mörka själarna!!!!

Video release 28 mars!

Här kommer lite mer info:

Global solidarity with Ukraine  via Music.
As fighting in Ukraine intensifies, Luminary music composer, BJ Sam, has essembled over 23 exceptionally gifted artists, music legends, Orchestras, celebrities, movie stars and award-winning vocalists from all continents of the world  to release a global song saying no to war in Ukraine, asking the invaders to stop the shooting and drop their guns. According to BJ Sam “If the world can sing with one voice, there wouldn’t be any reason to fight more war”.

The song “Show some love” featured Ukrainian artists Aya Nova, who fled the war and a young girl SO NYA, who couldn’t, singing and longing for the restoration of peace in Ukraine. Others artists on the song include Brazilian saxophone legend Angelo Torres, Swedish famous bass player Magnus Rosén, Australian actress-singer Rae Leigh, American actress and singer Hillary Hawkins, swedish music legend Mikael Erlandsson, British actress and rapper Melanie Gayle, French singers Sylvie Burger and Adeline Doré, Jamaican singer Jah Rain, Bulgarian star Joanna Dragneva, Ghanian music icon Diana Hopeson, multicultural singer Marcia Mar, Nigerian singer and drummer prince Adewale Laoye, and many others.

The music video for the song is a reflection of global solidarity with Ukraine in this difficult time. The song and the music video will be release officially on the 28th of March 2023 on all music platforms.
BJ Sam has an incredible legacy of creating music that unifies people across the world irrespective of their language, race, colour, and creed.

For more informations, interviews, license, media support etc kindly email bjsammusic@icloud.com