Okategoriserade

Sluta utrota dom Afrikanska Elefanterna

Dax att sluta utrotningen av den Afrikanska Elefanten.

Min tanke var hur världen hade sett ut om hela världen vårdade och brukade moder jord istället för att förbruka, utrota och döda.
Ge fattiga länder stöd till självhjälp med en öppen agenda så alla kan föjla var pengarna går till och hur pengarna som vi från rika lände skänger får fattigdommen att försvinna!!!!!

I morgon lördag kl 17.00 Fässbergskyrkan.

Vet ni hur viktiga elefanterna är för den biologiska mångfalden? Hur oerhört kloka de är? Att de levt på Jorden i 50 miljoner år och är på väg att utrotas?
Att tjuvskyttar dödar dem för att människor vi ha paraplyställ av elfenben? Att elefanter kan flås levande för att människor vill köpa blodspärlor? Att de nu DESSUTOM lider av svår torka.

Vi arrangerar därför en VÄLGÖRENHETSKONSERT med underbara musiker som ideellt ställer upp. Fässbergs /Kyrka församling i Mölndal har omfamnat min idé – så den 29 april kl 17.00 Alla intäkter till nationalparken Mara Elephant Project i Kenya. De som föranmäler sig – är med i en utlottning av ett exklusivt giclée-tryck skänkt av Kungsbackakonstnären

Magnus
Love Peace Understanding
Remember: Questions gives knowledge
Free Speech gives a Free world

www.magnusrosen.com
www.magnusrosenband.com
www.culturemeetsindustry.com
#ölaremmabygdegård

#Håkan Lager,#George Keczan, #Sandra Zackrisson
#lenabrorsson
#magnusrosen #bassplayer #ljuset #magin #hajmosbygdegård svenskfolkmusik #bygdgårdarnasjuhärad #sjuhörad#miraklet @bygdegardarnasriksforbond @kulturrader #basenimitthjärta #avelibooks #mrb #manneinstrument#manneguitars #ebs #understanding #thesea #sun #heavymetal #hardrock #music #earth #kulturbygdsturné #helasverige#kulturpålandsbygden #levandelandsbygd #kulturrådet