Okategoriserade

Glitter and Blood

Glitter and Blood!

Att ifrågasätta är att belysa för att lokalisera sig för att kunna göra goda val inför en vacker ljus värld!!
Det är lätt att tro att
världens makter använder samma verktyg men med olika färger och kostymer!

Det är lyxigt och glittrande på utsidan men uppbyggt med folkets blod svett och tårar.
En av flera gemensamma nämnare på mörkrets gestalt som gärna klär sig i vitt där folket både fruktar och samtidigt vill ha en bit av kakan.
Förhäxade i en trolldom av fruktan utan moral eller etik.

Är makt = demokrati ???
I min värld borde det vara folket som är makten som betalar för allting, som röstar, jobbar och sliter ! Folket borde vara en demokratisk maktenhet som alltid verkar för samhällets invånare och deras bästa inom ramen av dom mänskliga rättigheterna.

Men då makten centreras mer och mer kommer folket längre och längre bort ifrån möjligheten att påverka den så att säga demokratiska processen.

Finns det en Maktens teater som får folk att tro att dom är delaktiga? Ja man kan ju fråga sig ibland?!

Objektiviteten lyser i alla fall mestadels med sin frånvaro när det kommer till nyheter och information till samhällets medborgare!!!!
Så vem bestämmer och lägger ramarna om vad som skall rapporteras eller döljas?

Bara en fråga, är det så vi vill ha det ???
Om svaret är nej, varför är det ändå så???

Världens makter är bl.a
* Regeringar utan självklar transparens ( hemligstämplat, utredningar som förhalas, vinklade sanningar o.s.v ) aggressioner mot andra partier, känns ibland som en häxkittel där törsten efter makt äger rum till varje pris! Är det inte ett samarbete som främjar landets invånare som bör bejakas? Frågan är om allt är för folkets bästa, eller ??? 👀
* Religoner som missbrukats av maktfullkomlighet. Hur har ofta religoner spridits? Är det genom krig, Häxbränningar, hot, korsfästningar och fruktan o.s.v? Jag som alltid trott att det handlade om kärlek och omtänksamhet mot varandra! På utsidan religionerna finns det så klart många fina människor som hjälper uppriktigt och sprider kärlek, men hur ser insidan ut i maktens kärna då tillvägagångssättet inte känns särskilt kärleksfullt!
* Krigsindustrin men sin lobbyister som får folk att tro på lösningar genom död, hot 🥵 och maktbalans, ja det är i alla fall så det är presenterat! Alltså inte genom förnuft, klokhet, visdom, kärlek och god kunskap för människan, moder jord med djur och natur.
* Kungadömen, ja varför är kundgömmen glittrande och rika???
Kan det vara genom stöld, krig, hot, fruktan o.s.v som ger en maktfullkomlighet. Är det så att livets teater som spelats upp för oss har fått oss att tro på denna struktur?
* Maffia, ja det talar väl sitt eget språk med tentakler in i gängbildningar o.s.v. Är det så eller är det bara en skröna?
* Underliggande hemliga maktstrukturer och organisationer i samhällets tillhörande ridåer o.s.v

Ja allt detta har i alla fall en gemensam nämnare nämligen maktfullkomlighet!!!
Samma skrot och korn men i olika skepnader.

Vem betalar för allt detta?
Kan det vara så att det till sist är den vanliga människan som jobbar och sliter i tron på uppriktighet moral och etik?

Så är det nog och så har det nog alltid varit när dom mörka själarna 😈 bestämmer och dom ljusa själarna varit fängslande i en maktlöshet!

Its time to Rock the World 🌎 Again!!!! 🫶
Nytt album med M.R.B

Love Peace Understanding
Remember: Questions gives knowledge
Free Speech gives a Free world