Okategoriserade

Ett Mirakel

Att se upp emot stjärnhimlen borde säga oss om att vi lever i ett mirakel.

Ett universum så stort och gåtfullt!

Att se varandras lust till livet, att uppleva djur och natur borde säga oss att vi befinner oss i ett helt fantastiskt underverk.

Dom positiva spiralerna behöver planteras, odlas och skördas för att bevarar detta liv som ingen människa någonsin har kunnat förklara dess existens mer än i olika teorier och olika religoner på vår planet där alla är saliga av sin tro!

Ingen vet varför vi är här eller hur vi kan existera i en kropp som har miljarders miljarders celler som sitter ihop så exakt och precis att vi kan fungera och leva.

Själen som är vårt eget ” jag ” där vi upplever, känner och älskar!

Ser vi inte detta så är det lätt att följa utan att ifrågasätta.

Här går nog många  av oss vilse i en splittrad värld 🌍 där det blir svårare och svårare att se vad som är rätt eller fel, samtidigt styr dom mörka förgörande spiralerna som gladeligen öppnar sina portar där ljuset inte når in med ledorden ( för vårat eget bästa )

Är det inte dax att öppna dom vackra ögonen och börja ifrågasätta allt i samhället  så vi får en rätsida  på det hela. Där ljust breder ut sina stora vingar med trygghet och frihet, med kärlek, moral och där etik kan existera.

Att synliggöra ledorden där det största värdet är människan, djur och natur istället för dom ekonomiska siffrorna som rättfärdigar fördärvet och klyftorna mellan rik och fattig.

Hata inte, utan ifrågasätt, leta efter en objektiv bild då det alltid finns flera sidor av en situation.

Då bygger vi ett civiliserat samhälle och dagens ljuset kan börja skina på dom mörka själarnas handlingar som försöker öppna portarna mot avgrunden!

Har du tänkt på att objektiva nyheter många gånger lyser med sin frånvaro?

Man kan ju fråga sig varför?!

Tror man att sanningen är så enkel som endast ett perspektiv så får man tro det, men för den som vill göra sina val på ett så korrekt ✅ sätt som möjligt krävs både frågan och objektiviteten.

Ingen har rätten att lägga beslag på sanningen även om dessa försök ledsamt nog görs. Sanningen har sin egen platform och tål alltid att ifrågasättas, men det gör inte lögnen.

_________________________________________________________En skön förändring kanske kan ske! 

Var stolt för den du är med all din prakt och styrka. Njut av våra olikheter som skapar en sådan vacker mångfald.

Våra olikheter som måste bevaras och skyddas för vår frihets skull,   frihet för att kunna vara olika inom ramen av mänskliga rättigheter.

Var inte rädd utan våga gnistra och lys genom ett positivt handlandet i vardagens olika val. Våga skrattar åt det som är fel, istället för aggressioner och hat.

Låt inte människor ( så även maktens människor ) leda dig i rädslans koppel!

Utan ifrågasätt så vi får just sådana människor som styr transparent och demokratiskt i samråd med folket för människans bästa.

Att motarbeta hat är att inte hata tillbaka, utan markera och slutför konversationen tills den andra lugnat ner sig, hur kan vi annars bli en civiliserad civilisation!

Att våga få blomma ut till den vackra skapelser vi är, det är kärlekens magi och livets möjlighet till fortsättning in i framtiden!

Framtidens ledord är inte ” rädsla ” utan kärlek, fred och förståelse i visdomen och klokhetens tecken.

Endast denna typ av visdomens ledare har möjligheten att bereda en god väg för livets mångfald där just ifrågasättandet hjälper oss alla att växa och utvecklas. 

Absolut inte rädslans ledare ( dom mörka själarna ) som skrämmer flocken dit han / hon vill med censur och munkavel.

Du behöver inte ge en tumme upp om rädslan är dig kär!

Amen!!!

Its time to Rock the World 🌎 Again!

Love Peace Understanding

Remember: Questions gives knowledge

Free Speech gives a Free world