Okategoriserade

Vi står i en spirituel vågskål

Mellan sagan och verklighetens tunna vägg där tiden och kärleken är möjlighetens nyckel !!!

Vågskålen mellan Yin och Yang!

Den dagen dom mörka själarna rättfärdigar nedmontering av den demokratiska processen, möjligheten av det fria ordet med censur för att upprätthålla ” ordning ” för vårt eget bästa, som det så fint heter, samtidigt stängs porten från friheten!
Ja då borde vi alla veta vad för ordning man menar!!!
Då stängs mångfalden där kärleken i friheten har sin blomstring och växt!

Min önskan är att vi alla kunde se och förstå !!!!

Frihet skapar inte krig och oskyldigt dödande, krig kan inte startas av den lilla människan. Endast av dom mörka själarna i maktens farliga korridorer där trolldomen av maktfullkomlighet lätt kan sprida sig!
Deras största vapen är att rättfärdiga sitt handlande med osanningar och vinklade perspektiv som får oss människor att tro på deras väg där ifrågasättandet förbjuds!

Respektera dig själv och våga lyssna inåt i riktning emot ditt eget hjärta som en kompass genom resan i världen upp ner!!!

Det kanske börjar bli dax att öppna dom vackra ögonen där vi stoppar följa rädslan.
Tiden som faktiskt är ganska kort är den enda möjligheten vi har att älska och njuta!
Att ha möjligheten att vara försiktig och respektera andra liv.
Ledstångens och rättesnöret är dom mänskliga rättigheter som borde omfatta djuren  och naturens rättigheter till sin existens!

När tiden har slagit sin pling är det dax att  lyfta på hatten och tacka för denna tid vi fått här ute i ett mirakulöst universum.
Då är det försent att göra sina val inför moder jord och dom
vackra människorna, djurens rike och naturens vackra magi som välkomnat oss alla med öppna armar vid vår entré till moder jord!

Att våga säga nej till maktfullkomlighet är nog ett måste om vi som människa skall kunna balansera världen mellan gott och ont!
Speciellt då ” makt ” skapar trolldomen som förvandlar ljuset in till dom svarta själarnas existens. Där dom sedan äter upp andras föda , frihet och kärlek. Förtrycker, och förbrukar för egen vinningskull i en nedåtgående svart spiral!
En självskriven profetissa där tidens väg  för dom mörka själarnas strävan efter den fullkomliga maktfullkomlighet som tillslut kommer att äter upp sig själva och försvinna som ett svart hål i universum!!!

Att ge möjligheten till dom vackra val vi kan göra  i våra liv gentemot djurens och den magiska naturens färgsprakande fyrverkeri och dom vackra människorna vi kan bli så kära i!
Havets mångfald med sitt eget universum och luftens fria fåglar som sjunger för oss på sommar mornarna.
Vi är fria än så länge att välja kärleken och friheten eller den förgyllda dörren som samtligt lockar så mycket där ljuset inte når!

Ja man är ju sina ” val ” i livet som tar en dit man hör hemma.

The sign of the Times!

https://youtu.be/RRjn8b-BCq0

Magnus.
Love Peace Understanding
Remember: Questions gives knowledge
Free Speech gives a Free world