Okategoriserade

Release

Lennart Nilssons bok release I Domkyrkan

George Keczan flygel och Magnus Rosén bas bjuder på klassisk och folk musik på denna bok release i Domkyrkan på måndag den 11 sept kl 18.00-20.00 Kort samkprov: https://www.youtube.com/shorts/Ee5tFQXwT5A

För mer info:
Hej nu blir det Fotoutställning och Boksläpp av min bok med porträtt. Du är speciellt välkommen! Måndagen den 11 september Kl: 18.00 blir det utställning med ett antal bilder från mitt projekt ” GÖTEBORGS PROFILER”. Porträtt av kända och okända göteborgare. Det blir musik av Magnus Rosén bas och George Keczan piano. Tal och intervjuer av Britt-Marie Mattsson och Ann-Sofie Hermansson samt Iwar Wiklander. Jag kommer också att berätta om projektet. Signerad bok går att köpa i kyrkan. Platsen är i Domkyrkan i Göteborg och tiden kl:18.00 ALLA ÄR VÄLKOMNA!! Dela gärna! Hälsning Lennart Nilsson 070-5413020 info@fotograflennart.se

Love Peace Understanding
Remember: Questions give knowledge
Free Speech gives a Free world