Okategoriserade

Livets kort

När insikten slår till blir gåvan självklar!!!Jag har fått något helt fantastisk, ja det är mer än den största vinst man kan tänka sig.Ja i detta läget är det lätt att tro att den stora penningvinster trillat ner i farstun!Eller att man fått något helt otroligt när det kommer till döda ting, då menar jag sakereller ett topp jobb.Det är så här att kortet brinner sakta men säkert ner.Ja före detta fanns varken jag eller det symboliska kortet och om ett tag finns varken livets kort eller jag kvar! Som en knäpp med fingrarna jämfört med tid och rum i universum kommer vi och går nakna till och från miraklet moder jordVisten är självklar, men många kan inte se eller uppskatta gåvan med livet!Att få lov att uppleva, känna, utvecklas och förundras.Att vara rik 💰 inombords och få ha friska sinnen och en ok hälsa är något att ytterligare vara tacksam för.Att leva är ju självklart det största av allt man kan tänkas sig!Vad skall man ha ett slott, privata flygplan eller överdådiga båtar till om man inte får ha livet i behåll. Livet i sig själv är absolut nr 1 på önskelistan.Vi har också fått möjligheten att visa vem vi egentligen är. Fattig som rik.Du kommer utan något och du ger dig av från jordelivet lika naken som du kom hit.Ändå är den största drömmen för många att sko sig själv, att ha makt över andra människor och till och med kriga och mörda för en maktfullkomlighetens sötma under denna korta vistelse på moder jord Ljuga och bedra andra människor för enbart egen vinning.Men vi har ju också chansen att både visa vår omtänksamhet, respekt och stolthet att vara en god människa med moral och etik. Att få möjlighet att utvecklas, förlåta och förstå samt framförallt att älska som människa och själ.När det är dax att hänga in handduken vet man själv och andra vem man var som människa, då har man visat sitt rätta ansikten utifrån dom förutsättningar man haft.Miraklet på livet har ingen människa svar på men många har en tro på något högre.Då ingen vet är det extra viktigt att visa respekt för varandras olikheter utan att vara nedlåtande eller dömande.Vi alla har fått högsta vinsten men förvaltar den så olika. Kärlek eller hat, missunnsamhet eller beundran.Förståelse eller dömande, bitter eller nöjd o.s.vRamverket är dom mänskliga rättigheterna som ger fred och trygghet, aldrig något annat. Men lömskheten är lätt att gå vilse i om vi inte öppnar våra vackra ögon.Är i alla fall på väg mot en ljus framtid på det ena eller andra sättet, det är min filosofi.Love Peace UnderstandingRemember: Questions give knowledgeFree Speech gives a Free worldMagnus