Freden!!!!

Freden!!!

Låt dom vackra ögonen vara öppna och ifrågasätta, följ inte utan att förstå vem du följer.

* Att tro på freden kan man aldrig rättfärdiga genom att kriga eller supporta denna business!

Fred skapas med intellekt, diplomati, problemlösningar, respekt och förståelse för alla parter tills freden är ett faktum.

I krig dör bara oskyldiga människor, unga som gamla, kvinnor och män samt barn.
De som orsakar krig är en liten grupp människor som manipulerar oss vanliga människor med propaganda, sedan skickar de oss till krigszonerna för att döda människor vi aldrig träffat.
Medan förövarna och banditerna som orsakar krig sitter och skålar på något Chatou långt ifrån krigets centrum och tittar på en spelbricka när oskyldiga människor dödar varandra.

Ansvar

Verkligheten är inte som en cowboyfilm eller en krigsfilm där man löser konflikten med krig för att någon blir arg. ( På vilken arbetsplats löser man problem med vapen ? ) då menar jag inte polisen o.s.v!
Men det är just sådana känslor som gör oss arga och hatiska som uppmuntras via propaganda för att få oss till detta djävulska handlande som krig är. ( så även krackelering i samhället )
Krig är ledsamt nog en business som vi vanliga människor betalar med våra skattepengar och våra liv.

Den som startar krig är ingen övermänniska eller Gud utan en människa som är sinnessjuk och empatilös i en maktgalen kropp.
Vanliga människor skall sedan springa dessa hjärtlösa människors ärenden där den lilla människan inte har något nämnvärt värde.
Låt dessa krigshetsare själv gå in i lejonkulan, där kan de själva hålla på så länge inga oskyldiga människor, djur och natur kommer till skada.
Sedan kan man lägga dessa miljarder  miljarder dollar som denna vapenindustri kostar på att skapa en sund värld i fred där man bekämpar fattigdom och orättvisor med kunskap / utbildning. Att subventionera alla gröna produkter så folk har råd att välja grönt för en frisk, sund och vacker värld !!!

Varför är människan så destruktiv mot sin egen art ( Homosapiens) plus djur och natur.

Som jag ser det har vi fått ett ansvar med vår intelligens.
Men ibland känns det som visdomen och klokheten lyser med sin frånvaro!

Varför är människan så
” rädd ” att ifrågasätta sitt eget och andras bästa, varför ??? ( är det rädslan att stå upp för något ) rädslan att någon skall döma ens rättighet att ha sin egen uppfattning ?
Den som dömmer dömmer sig själv med blottandet av sitt eget ansikte.
Där är skillnaden på oss människor, det är inte kulturer eller hudfärger som är den väsentliga skillnaden utan färgen och utvecklandet av våra själar som skiljer oss åt!!!

Låt dom vackra ögonen vara öppna och ifrågasätt, följ inte utan att förstå vem du följer.

Magnus
Love Peace Understanding

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *