Okategoriserade

Vem är det vi människor följer?

Vem är det vi människor följer?

Vi får höra att vi skall förbereda oss för k.r.i.g.

Detta  d.j.ä.v.u.s.k.a  äger redan rum på flera ställen precis utanför Europa med  D.Ö.D  av oskyldiga människor som resultat.

Är det inte dax att vakna upp nu!!!!!

Eller kan inte ens detta få människor att börja ifrågasätta vem som styr skutan, samt vilken typ av p.o.l.i.t.i.k som förs och vad vi säger ja till, eller fungerar inte  D.e.m.o.k.r.a.t.i.n  och  o.b.j.e.k.t.i.v.i.t.e.n  längre? 😢

R.ä.d.s.l.a.n är ledsamt nog ett styrmedel som man använt i historien. Ett m.a.k.t.m.i.s.s.b.r.u.k som även existerar idag om man lyfter på lite stenarna och tittar efter!

Ser vi inte att vår egen rädsla sätter oss i fara där det är lätt att göra fel val om man inte vågar ifrågasätta!

 

Var är f.r.e.d.s.t.a.l.e.n????

K.r.i.g är business som den lilla människan betalar med sina  s.k.a.t.t.e.p.e.n.g.a.r  medans multinationella storbolagen tjänar storkovan.

K.r.i.g.a  är alltid fel i alla lägen för människan, djuren och naturen. Vi pratar om  k.l.i.m.a.t.e.t och därmed betalar mycket  m.i.l.j.ö.s.k.a.t.t.e.r, vart tog denna miljöfaran vägen?

Krig är ingen miljövänlig apparat!!!

Den  d.ö.d.a.r 

För att skydda sig just emot d.ö.d.e.n tar vi  v.a.c.c.i.n  utan att ifrågasätta vad för konsekvenser detta innebär, detta händer när  r.ä.d.s.l.a.n  styr. Vi betalar  m.i.l.j.ö.s.k.a.t.t.e.r. utan att kräva att det är öronmärkta pengar, då vi är r.ä.d.a för att j.o.r.d.e.n  skall gå under.

Vårt köp och släng samhälle som vi har är absolut inte miljövänligt. Men det pratas inte om.

Och nu skall vi hata, vara rädda och förberedas oss för  k.r.i.g  utan att kräva objektiva  n.y.h.e.t.e.r  hur världsläget ser ut?

Vem är vår fåraherde som för oss in i rädslans tiderum? 

Och vem är vinnaren i detta skräckscenario som vi gått in i med en början för ca 4- 5 år sedan.

Kanske är det verkställaren själv i stora multinationella bolag som drivs av att folk blir r.ä.d.d.a? 

Intressant att följa  p.e.n.g.a.r  flödet. Intressant vilka naturtillgångar som alltid tillfaller vissa l.ä.n.d.e.r  i  just  k.r.i.g???  Vem som tar emot  m.u.t.o.r  för att kunna verkställa dessa d.j.ä.v.u.l.s.k.a  scenarier!

Vem har bestämt att vi skall ha  c.e.n.s.u.r.  om exempel : f.r.e.d  på F.B? ( detta händer mig varje gång jag skriver just om f.r.e.d ) då går  a.l.g.o.r.i.t.m.e.r.n.a  in och utesluter mig från flödet!!!

Tillåt dig att våga ifrågasätta och fundera lite.

Dom flesta stora förändringar i dag sker med argument som innefattar rädsla.

Naivt tänkande tänker en del, eller en  s.a.n.n.i.n.g  tänker andra.

Just här finns det utrymme med sakliga diskussioner, fullt av frågor och svar.

Kom ihåg att vi är bröder och systrar på denna planeten så bemöt varandras olika åsikter med kärlek, respekt och eftertanke innan  r.ä.d.s.l.a.n  och  h.a.t.e.t  tar vid.

Dom flesta vill nog ha en  f.r.i   f.r.e.d.l.i.g  frisk och vacker värld 🌍 att leva i. Men vi ser nog olika fragment av verkligheten, därav dessa  d.ö.m.m.a.n.d.e.n  av varandra. 

Det är nog här vi bör tänka nytt friskt och försöka förstå att vi många gånger vill samma sak men utrycker oss olika beroende på vilken plattform vi står på samt på grund av olika typer av  r.ä.d.s.l.o.r

Börjar vi inte diskuterar detta öppet med respekt för varandra så väntar nog ett totalt  k.o.n.t.r.o.l.l.s.a.m.h.ä.l.l.e   som vi sagt jag till p.g.a vår egen rädsla med argument som vi skall anamma utan att ifrågasätta.

Det finns ett gammalt påstående som lyder så här.

” Ett skådespel för folket ”

Jorden är ingen ond plats 

okänt.png

utan vissa människors handlande är av ondo och sprids via icke ifrågasättande människor.

Låt 2024 bli ett uppvaknandes år amen 

okänt.png

Magnus

Make the world a better place

Love, Peace & Understanding

Questions give knowledge

Free Speech gives a Free World

Magnus Rosen – Ambassador för Green Cross

Green-Cross www.green-cross.se  en f.r.e.d.s organisation för jorden.

Love Peace Understanding

Magnus