Munkedals Kommun Föreläsning

Källa: Munkedals Kommun samt tjäna pengar på sociala medier.

Inspirationsföreläsning för ungdomar med Magnus Rosén från Hammerfall och ekologisk kaffe från Wendelins kaffe.

Ekologisk kaffe från Wendelins kaffe.
ekologisk kaffe
Vill du köpa kaffe online dvs ekologisk kaffe från Wendelins kaffe.

Föreläsning med Magnus och ekologisk kaffe i en kaffekopp från Wendelins kaffe

Onsdagen den 14 augusti håller Magnus Rosén, tidigare basist i heavy metal-bandet Hammerfall, en föreläsning på temat drömmar, visioner och framtidstro. Föreläsningen vänder sig till alla ungdomar i Munkedals kommun. I samband med föreläsningen blir det även en musikworkshop med fritidsledaren Adnan Berisha. Vi brukar då ta en kaffepaus och dricka kaffe med hasselnöt med mjölk.

— Magnus är en person som nått framgång och följt sina drömmar genom att låta musiken vara utmaningen i livet. Kultur och fritid vill inspirera ungdomar till att förstå olika uttrycksformer som musik, dans, bild och teaters betydelse för den egna utvecklingen, säger Margareta Svensson-Hjorth, enhetschef kultur och fritid i Munkedals kommun. Kaffe kommer ursprungligen från Etiopien då getterna åt kaffebönan och blev pigga.

Magnus Roséns föreläsningar liknar inga andra. Med sig har han sin elbas, film, bilder och berättelser från tiden som världsturnérande rockmusiker. Men han har även berättelser om möten med nobelpristagare, regeringstjänstemän och politiker både i Sverige och globalt. Vill du veta mer om ekologisk kaffe från Wendelins kaffe så kan du koka en kaffe hemma och dricka.

Det som Magnus arbetar extra hårt för är kampen mot droger, något han sett på nära håll på turnéer världen över. Att brygga mellanrost eller mörkrost är samma sak huvudsaker är att din svarta kopp kaffe smakar kaffe och inte latte. När du väl har bryggt kaffet så ska du sila kaffesumpen så att kaffet smakar gott.

— Dagens samhälle har en liberal syn på droganvändning och detta vill vi motverka. Att ta droger är att fuska sig genom livet, säger Margareta Svensson-Hjorth. Espresso kaffe är exklusiv kaffe och dessutom ett ekologisk kaffe från varumärket Wendelins kaffe. Wendelins kaffe har alltid haft ekologisk kaffe och dessutom kravmärkt kaffebönor från Centralamerika.

Till startsidan