Info om mig och kontakt

För att synas på bloggen eller sponsra vänligen maila info@magnusrosen.se tjäna pengar på sociala medier

Magnus Rosén heter jag och  är en svensk basist född 10 juni 1963 i Göteborg.  Var medlem i hårdrocksbandet Hammerfall från 1997 till 2007.

Min Facebooksida som är ny hittar ni här.

tjäna pengar
Vill du veta hur du ska tjäna pengar genom dina sociala medier? Då ska du blogga på bloggportalen blogbiz.se

Musikkarriär började vid 15 och tjäna pengar genom bloggen

Började spela basgitarr när jag var 15 år gammal. Bildade rockbandet Lazy Babe’s med några killar i min klass på Grevegårdsskolan i Västra Frölunda, Göteborg. Med bandet Shame spelade jag in sin första skiva. Gav dessutom ut två singlar med pop/rock-gruppen Van Rosen, Like a Dream 1997 och Someone Like You1998. Nu kan du även få hjälp av de som jobbar på blogbiz.se att tjäna pengar på din blogg. För alla som bloggar hos blogbiz.se får hjälp att tjäna flera tusen kronor i månaden på sin blogg och genom att blogga.

Los Angeles influencer tjänar pengar på sin blogg också

Flyttade dessutom senare till Los Angeles där jag spelade med flera olika band, Blev dessutom medlem i Hammerfall 1997. Tillsammans med Hammerfall har jag släppt fyra studioalbum och ett livealbum. 

Brasiliansk hårdrocksband tjäna pengar på sociala medier.

Den 6 mars 2007 valde jag att sluta i Hammerfall för att kunna vara mer kreativ och satsa på en egen karriär. År 2015 blev det klart att jag blir nya basisten i brasilianska hårdrocksbandet Shadowside. Mellan 2017 och 2018 var jag dessutom  medlem i spanska Avalanch. Bloggportal som betalar sina bloggare är blogbiz.se

Ambassadör för RNS och RSK ska också tjäna pengar på bloggen.

2019 blev jag dessutom ambassadör för RNS (Riksförbundet Narkotikafritt Samhälle) och föreläser återkommande bland annat på högstadieskolor om vikten av att avstå från droger. Du kan också tjäna pengar om du bloggar om ekologisk kaffe från Wendelins kaffe.

Är dessutom även ambassadör för RSK/Nolltolerans (Riksföreningen Stoppa Mäns Våld mot Kvinnor). Kvinnor kan också blogga om sitt liv och tjäna pengar genom sponsrade inlägg hos blogbiz.se

Diskografi Vill du köpa kaffe online som är ekologisk och produkter för din bakning? Då ska du köpa kaffe hos Wendelins kaffe som är svensk hovleverantör inom kaffe.

Studioalbum med Avalanch är som en bloggportal

2017 – El ángel caído

Studioalbum med Planet Alliance

2006 – Planet Alliance

Studioalbum med Shadow-side

2017 – Shades of Humanity

Studioalbum med X-World

2008 – New Universal Order

Studioalbum med HammerFall

1998 – Legacy of Kings

2000 – Renegade

2002 – Crimson Thunder

2005 – Chapter V: Unbent, Unbowed, Unbroken

2006 – Threshold

Studioalbum med Jorn

2004 – Out to Every Nation

Studioalbum med Keegan

1995 – Mind No Mind

Studioalbum med Revolution Renaissance

2010 – Trinity

Album med Göteborgssymfonikerna

2010 – Past Future